inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters med maskrosor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En delikat maskros som symboliserar flyktighet är ett graciöst dekorativt motiv i arrangemang med anknytning till naturen. Maskrosposters från bimago passar särskilt bra i moderna interiörer som är inredda i minimalistisk, skandinavisk eller boho-stil! Tack vare en sådan dekoration ger du rummet ljushet och skapar en exceptionellt mysig atmosfär. Upptäck posters maskros svart vit eller maskrosor i andra nyanser och välj ett inspirerande tema för dig själv!

Väggkonst med maskrosor

Den vanliga maskrosen - vem älskade inte denna blomma som barn? Det känsliga, mjuka, ljusa ljuset var en källa till glädje för oss alla. Inte konstigt att maskrosor ofta väljs som huvudtema för posters eller väggklistermärken i barnrum. Men de behöver inte bara vara barnrum - en maskros poster kommer också att se bra ut i vuxna sovrum, vardagsrum och även på kontor och restauranger. Maskrosens bräcklighet påminner oss ständigt om hur viktigt det är att leva i nuet. Därför, oavsett val av rum, kommer "Maskros"-posters att skapa en magisk, esoterisk atmosfär.

Läs mer Läs mindre

Inramade maskros posters

Akapit drugiModerna, otroligt realistiska posters med maskrosor är ett bra förslag för alla som vill hålla sitt inre barn vid liv och introducera lite magi i deras interiörer. En enkel, färgglad grafik med en maskros som spelar huvudrollen kommer att vara det bästa valet för moderna, minimalistiska inredningar. Medan en maskros poster i gråa nyanser eller sepia är en bättre lösning för rum designade i skandinavisk stil eller med retro accenter. Posters med maskrosor som finns på Bimago är en skattkammare av de mest förtrollande, magiska bilderna. Intressant nog är denna grafik ofta baserad på två koncept. Den första är en närbild på en delikat, fluffig boll, som är ett bevis på naturens extraordinära precision och uppfinningsrikedom. Det andra är det ögonblick då enskilda frön lossnar från växten och svävar upp i vinden. Båda dessa versioner är en hyllning till skönheten och var och en kommer att se fantastiskt ut på väggen i alla rum du väljer.