inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Posters med magnolior

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Charmiga, blommande magnolior symboliserar våren och skapar ett unikt landskap som kommer att glädja alla som är känsliga för naturens skönhet. Dessa subtila blommor har en mycket dekorativ karaktär och är en perfekt dekoration för alla trädgårdar! Tack vare bimagos posterkollektion kan postern Magnolia Blossom också pryda dina väggar! Dekorativa magnolia-posters är en perfekt dekoration för en modern inredning. Låt ditt hem blomma med bimago posters!

Posters med magnolia

Betäckt med oräkneliga, stora, vita eller något lila blommor. Magnoliaträd var en gång endast tillgängliga för kungligheter, adelsmän och de utvalda som bodde i närheten och kunde ta hand om dessa fantastiska växter. Det finns dock inget som hindrar vita, rosa eller lila blommor från att visas permanent i våra hem. Våra posters med magnolias, antingen på väggen i vardagsrummet eller i köket, kommer att påminna dig om våren året runt och blir en fantastisk inredningsdetalj. De kommer också att vara perfekta som en present till en älskad. En sådan gåva kan enkelt ändras och flyttas för att dekorera olika rum.

Läs mer Läs mindre

Inramade magnolia posters

Delikata och subtila magnolior väljs ofta som ett ämne för väggkonst såsom målningar, fotografier, abstrakt grafik och skisser över hela världen. När du bestämt dig för att välja den härliga blomman till dina väggar måste du ta två avgörande beslut. Bestäm vilken du vill ha. En ung blomma i full blom eller ett helt träd bestränkt med dessa charmiga blommor? Och vilken typ av konstverk du föredrar den här gången. En realistisk fotoposter som visar denna underbara växt, en delikat skiss, en livlig, färgglad smärta, en kontrastritning eller en smakfull akvarell? När du dekorerar modern inredning kan du också försöka sätta ihop flera posters som visar de olika blomningsfaserna. Kompositioner av en enda blomma avbildad med olika tekniker, såsom ett foto, teckning och en målning, kan också vara en intressant idé. Oavsett vilken du väljer kan du vara säker att magnolia posters kommer att vara en bra dekoration för alla inredningar - vardagsrum, sovrum, kontor och till och med badrummet. Om du ramar in konstverk i en intressant ram som svart, vitt eller guld och lägger till en vit kant blir den dekorativa effekten ännu mer förtjusande.