inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Posters med flygplan

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Flygplansposters är förknippade med inredningen i ett barnrum. En maskin som flyger mellan vita moln är en bra idé för att dekorera ett barnrum. Ett lämpligt valt mönster fungerar dock även i ett rum för en vuxen flygfantast, liksom i ett industriellt, modernt vardagsrum. Du kan satsa på flygplansposters vintage, eller sträcka dig efter posters av jaktflygplan, en fantastisk dekoration för ditt företagskontor. Flygplan finns i så många olika typer, så du kommer lätt att hitta en poster som passar ditt arrangemang.

Posters med flygplan

Flyg har alltid fascinerat människor. Tidigare kunde bara fåglar flyga och människor tittade bara på dem med avund. Som ett resultat av strävan att flyga precis som dessa fåglar skapades de första flygplansdesignerna av Leonardo Da Vinci på 1400-talet. Tack vare Wright brödernas uppfinning kan nästan alla av oss njuta av himlen på högre höjder. Synen av ett plan som flyger på bakgrund av en blå himmel får hjärtat att klappa fortare. Precis som den magnifika utsikten från ett flygplansfönster. Med detta i åtanke skapade vi posters med flygplan som kommer att tilltala alla de som älskar flyg och flygning. Förvandla ditt hem eller kontor till en cockpit. Våra flygplansposters är en dekoration som förvandlar varje rum till en extraordinär plats. Poster med flygmotiv har alltid väckt uppmärksamhet hos såväl de yngsta som de äldre. Det är trots allt så att de vackraste platserna i världen är ska beundras från samma höjd som våra kära fåglar alltid gjort.

Läs mer Läs mindre

Posters med vintage luftfartsmotiv

Vill du somna blickandes upp på en stor blå himmel? Häng då bara en unik poster i från vår kollektion med flygplan över din säng där varje natt kommer att bli magisk. Eller kanske föredrar du att flyga i ett plan än att titta på himlen? Vi älskar också flygplan därför rekommenderar vi posters från Bimago med bilder tagna direkt från cockpiten. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse utan att lämna ditt hem. Varje fantast som älskar flyg- och flygplansvyer kommer att hitta något intressant i vår kollektion. Vi har både posters med flygplan såväl som posters med ballonger som säkerställer en explosion färger i ditt rum. Om ditt hjärta slår snabbare när du funderar på att flyga vänta då inte längre med att dekorera ditt hem med en inspirerande poster med flygtema.