inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters med bilar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En bil är bara ett kommunikationsmedel för vissa människor, för andra är den ett mästerverk av teknik och sofistikerad design. Intelligent utformad med uppmärksamhet på varje detalj. Bilposters kommer att glädja alla bilfantaster, och veteranbilar gör att du kan förflytta dig till en svunnen tids värld. Oldtimers på Kuba och sportsuperbilar - bilsportsposters är ett utmärkt sätt att ge interiören en individuell karaktär och även en bra present för små och stora ryttare. Och för dem som gillar alternativ rekommenderar vi cykelposters.

Posters med bilar

Sedan uppfinningen av de allra första bilarna har hundratals miljoner människor blivit fascinerade av dem. Det finns många teman med texter som dyker upp i olika kulturer och människor kommer upp med fler och mer futuristiska versioner av fordon som den flygande bilen på vår "Blade Runner 2049" poster. Dessa motiv pryder många väggar i våra hem och kontor på deras egna mycket unika sätt. Posters med bilar tillför energi till rum och ökar deras dynamik. Alla bilfantaster imponeras av motiv med bilar. Uppmärksamhet på detaljer och att visa motorkraften och karaktären hos bilar som återfinns på våra posters, som den svarta sportbilen, möjliggör att våra posters kan hängas på allas väggar. De utsmyckar inte bara insidan i våra hus utan också de stora ytorna i moderna kontor och vintagekaféer.

Läs mer Läs mindre

Posters med vintagebilar

Volkswagen, Honda och Opel är bara några exempel på märken som du kan hitta på våra posters. Alla har sin favoritbilmodell, medan vissa bilfantaster går så långt som att identifiera sig med ett enda märke. Olika bilar på gatorna är knappast något nytt för oss. Med det sagt, borde vi inte bli förvånade över det exceptionellt stora utbudet av posters med bilar som vi erbjuder. Posters som illustrerar BMW, Mercedes eller Volvo - du kan vara säker på att alla hittar något de gillar. Om du funderar på ett slående inslag kan du överväga att kombinera posters med vintagebilar och moderna bilar. Vi rekommenderar att du sätter ihop "Vintage Car" med "Black Beast" poster. För de mer spänningssökande rekommenderar vi hjärtligt posters inspirerade av Formel 1 med de mest kända racingstjärnorna.

Klassiska bilar som posters

Vad sägs om att dekorera kontoret eller ett vardagsrum med motiv av världens snabbaste och mest lyxiga bilar? Bimagos kollektion designades för att passa alla behov och se fungera i alla interiörer. För vardagsrum rekommenderar vi att du hänger upp vintage posters som "California Beaches". De uppmärksamma bilfotografierna i svartvitt som "Holiday Journey" eller den eleganta "Paris Red Girl Blue Car" kommer att skapa en elegant effekt. Posters med sportbilar av de mest prestigefyllda märkena såsom Ferrari kommer att vara perfekta på ett kontor. Dessa posters är idealiska tillbehör för tonåringar som fascineras av snabba attraktioner, biljakter och actionfilmer.