inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Posters vinter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Mrs. Winter [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
  1. 1
  2. 2
Varje årstid har något speciellt och unikt. Oavsett om du gillar den kallaste vintern, den blommande våren, den varma soliga sommaren eller den gyllene hösten hittar du något för dig i bimagos kollektion av årstidsmotiv. Du kan välja motiv som har anknytning till din favoritsäsong eller välja bland en mängd olika färger och skapa en personlig uppsättning som visar alla fyra årstiderna i din inredning. Du väljer själv vilken årstid och vilka motiv du vill ha! Ta en titt på samlingen av Seasons-posters idag!

Vinterdekoration: bjud in vintern i din inredning

Vintern är den mest magiska årstiden av alla och förtrollar med sina vyer. Inspirerade av dess charm har vi beslutat att dela med oss av idéer för vinterdekorationer som får dig att tänka på vintern. Enligt de senaste trenderna är det fortfarande den fräscha och minimalistiska skandinaviska stilen som dominerar i många hem, särskilt när det gäller att välja vita tavlor. Posters i vita nyanser med silverelement är ett idealiskt förslag för personer som vill ha lite lyx i sin inredning. Vinterposters med djurmotiv passar också utmärkt till den skandinaviska stilen. Vintertavlor behöver inte alltid vara snöiga landskap. I Bimago-kollektionen hittar du olika motiv som förknippas med denna magiska årstid. Kristaller, platinasfärer eller silverblad är motiv som direkt hänvisar till den kalla vintern och som samtidigt framkallar en association med elegans och enkelhet. Besök bimago och hitta den perfekta vinterdekorationen som ger dig en fläkt av frostig luft i ditt hem!


 

Vinterdekorationer - snöiga landskap med mera

I motsats till hösten, som är full av ljusa färger, kännetecknas vintern av en viss nykterhet. Låt dig överraskas av vinterns lugna färger: vitt, beige och svart, för att inte tala om silver som får oss att tänka på isigt gräs och snöiga fält. Vinterdekorationer passar lätt in i alla typer av lägenheter: klassiska, moderna, skandinaviska eller vintage. Alla posters i vår butik är lätta att anpassa: du kan välja storlek och färg på ramen så att den passar dina behov. Vinterlandskapet har också en avslappnande effekt på vårt välbefinnande: det påminner oss om semestrar och oförglömliga stunder tillsammans med våra nära och kära. Det är därför värt att ta hand om atmosfären i hemmet och välja vinterdekorationer som skapar en magisk atmosfär i varje rum. Vi bjuder in dig att ta en titt på bimagos vinterdekorationskollektion med vintertavlor och minimalistiska posters.