inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters sommar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Vill du njuta av sommaren året runt? Tack vare bimagos sommarposters kan du hålla igång säsongen längre! Sommarposters är motiv av sandstränder som framkallar minnen av att vandra vid havet, tropiska frukter eller hisnande bergslandskap! Sommarpostern förändrar rummets karaktär och får dig att känna dig närmare naturen. Du kan låta fantasin flöda fritt och försöka skapa ett vägggalleri med fler dekorationer. Upptäck nya möjligheter att organisera din inredning!

Sommarposters

Sommaren är den årstid som omedelbart förknippas med vila och avkoppling, de där få stunderna av vila som var och en av oss förtjänar efter ett helt år på jobbet eller i skolan, men som alla bra saker har sommaren också ett slut, och därför kan du ha sommaren i ditt hem året runt med sommarposters. Sommarposters föreställer de vackraste typiska sommardestinationerna som vita stränder, kristallklart hav, färgglada glimtar av kuststäder och mycket mer, men hela kollektionen av sommarposters kännetecknas av färg. Alla sommarposters är extremt färgglada och kommer att ge en massa gott humör och glitter till gråa vinterdagar, så vi rekommenderar att du köper sommarposters och placerar dem på ställen, till exempel i köket, där du samlas på morgonen och bara genom att titta på sommarposters kommer du att hitta rätt sprutt för att starta dagen på rätt sätt.


 

Posters för sommaren

Sommaren är den färgstarka årstiden, vi klär oss mer färgglatt, sommarkvällarna präglas av läckra färger och dofter, och med sommarens posterkollektion vill vi ta med allt detta in i ditt hem. Vi vill att sommaren ska vara permanent, åtminstone i hemmet, och därför innebär en sommarposter att man alltid ska ha kvar de typiska dofterna, ljuden och vibbarna från den här säsongen som vi förknippar med semester och avkoppling. En sommarposter är perfekt överallt, vi rekommenderar köket, men även badrummet, som vanligtvis är en plats som behöver färg, eftersom folk på sistone föredrar att använda svartvitt eller neutrala färger i badrummet, så en känsla av färg kommer att ge badrummet en extra känsla. Sommarplakaten kommer att vara det dekorativa element du har letat efter, vi är säkra på att de kommer att ge det där lilla extra och föra in mycket positivitet i ditt hem.