inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer med romantiska motiv Paris

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Eiffeltornet måla efter nummer skildrar Paris mest kända arkitektoniska landmärke som kan hitta sin plats i ditt hem nu! Du behöver inget pass för att få en souvenir från ljusets stad! Du behöver inte heller visum och tester. Allt du behöver är det här mönstret och en kopp kallt vatten. Bimago vill erbjuda något för kreativa människor som söker ny inspiration och ett intressant sätt att spendera sin fritid. I våra uppsättningar hittar du allt som behövs för att upptäcka och känna den verkliga magin i att skapa.

Måla efter nummer med Paris

Paris, kärlekens, modets och kökets stad. Vill du ha en bit av denna underbara stad i ditt hem?! Bimago har rätt lösning för dig. Hos oss hittar du ett stort urval av tavlor för att måla efter nummer med motiv av Paris. Med våra produkter kan du dekorera din inredning och samtidigt ha roligt när du färglägger motiven.

Visa mer Visa mindre

Vackra Parismotiv som måla efter nummer

Du hittar massor av vackra parisiska motiv i vår kollektion måla efter nummer. Våra tavlor passar in i alla typer av inredningar. För dem som älskar klassisk stil och romantisk själ föreslår vi att du väljer bilder som Eiffeltornet, avslutar inredningen med ljus, rosenblad utspridda på nattduks- eller soffbord och väljer ljusa silkesgardiner för att ge ljushet. Du får en romantisk och trendig look. För de som älskar modern stil rekommenderar vi att du väljer bilder med modern arkitektur från Paris, möblerar ditt hem med soffbord av glas och dekorationer med geometriska former. Våra tavlor passar inte bara i ditt hem, de är också perfekta för att dekorera restauranger, hotellrum eller kontor. Tack vare våra fantastiska motiv kan du slappna av och stimulera dina sinnen. Du får inte bara en originell dekoration, utan också ett nytt tidsfördriv. Du kan ha roligt att färglägga de magnifika motiven av Paris och förbättra dina tekniker. I vår kollektion hittar du motiv med olika svårighetsgrader och övningsnivåer. Kom ihåg att våra produkter också kan vara en originell och billig presentidé. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök måla efter nummer på Bimago och välj din favoritprodukt.