inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-15% på måla efter nummer till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Måla efter nummer med vargar

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla med siffror Wolf and Forest
från
345,24 kr
406,26 kr
-15%
Måla med siffror Howling Wolf
från
345,24 kr
406,26 kr
-15%
Måla med siffror Wolves in Love
från
345,24 kr
406,26 kr
-15%
Måla med siffror Wolf
från
345,24 kr
406,26 kr
-15%
Vargen är ett av världens vackraste djur! Vargar är kända för sin styrka, sin snabbhet och det band de skapar mellan varandra i flocken. Vargar är sociala djur och lever i flockar med upp till åtta individer. De kännetecknas av oöverträffad lojalitet, lagarbete och familjeliknande flockband. Nu har du det perfekta tillfället att införa ett vargtema i ditt hem. Med hjälp av våra måla efter nummer kan du välja och måla din egen tavla med ett vargtema!

Måla efter nummer med motiv vargar

Förvandla din inredning med det breda utbudet av måla efter nummer med motiv på vargar från Bimago. Tavlor med dessa spektakulära djur ger din inredning en vild och mystisk look. När du köper en av våra produkter får du allt som behövs för att måla. Varje tavla är indelad i sektioner med nummer och varje nummer motsvarar en färg. Du kan följa Bimagos färgschema eller låta fantasin flöda fritt och skräddarsy din tavla. Ha roligt när du färglägger motiven och ser hur de kommer till liv!

Visa mer Visa mindre

Vargmotiv som måla efter nummer

Vackra vargmotiv som måla efter nummer passar perfekt till skandinaviska eller industriella inredningar. Oavslutade trämöbler med små detaljer är en idealisk miljö för den här typen av duk, som i själva verket påminner om detta majestätiska djurs naturliga livsmiljö. Välj alltid en minimalistisk möbelstil och behåll en naturlig stil för att inte kontrastera mot bilderna. För att avsluta inredningen föreslår vi att du väljer trädekorationer i indiansk stil och lägger till linne- eller bomullsgardiner. Tavlan kan hängas upp i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. De vackra motiven skapar en fridfull och mystisk atmosfär där du kan koppla av efter en lång och tröttsam dag. Kom ihåg att våra vargmotiv också kan vara en originell presentidé till en speciell person. Det är faktiskt välkänt att den här typen av djur alltid är med i en flock, och genom att ge en sådan här tavla kan du skicka ett meddelande till din älskade. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, vi föreslår att du besöker hela kollektionen måla efter nummer, du kommer att hitta många intressanta produkter till överkomliga priser.