inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-15% på måla efter nummer till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Måla efter nummer siffror med tigrar

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla med siffror Friendly Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Chinese District
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror White Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Running Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Eye of the Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Asian Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Tiger in Hat
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Tiger and Ornaments
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Baby Tiger
från
345,24 kr
406,26 kr
Måla med siffror Tiger Roar
från
345,24 kr
406,26 kr
Vem som helst kan rita, men med tigersetet måla efter nummer - det är roligt och spännande! Du kommer att kunna skapa ett riktigt mästerverk med dina egna händer, även om du har sträckt dig efter penslar och färger för första gången. Fascinerande konst med nummer påverkar humöret och den kreativa utvecklingen positivt, och i slutändan får du en fantastisk effekt - ett personligt mästerverk på väggen i inredningen eller som en handgjord present. Släpp loss din kreativitet med enkel, rolig och vacker gör det själv syssla. Tillbringa en avkopplande kväll och skapa din egen konst!

Måla efter nummer med motiv av tigrar

Skapa en vild stämning i din inredning med hjälp av våra målaruppsättningar med motiv av tigrar. Det mest majestätiska och smidiga kattdjuret gör din inredning speciell och modern. Genom att köpa våra produkter får du både en dekoration och ett perfekt tidsfördriv. Färga och ge liv åt de fantastiska bilderna av detta kattdjur. Våra tavlor kommer inramade och redo att målas. Vi förser dig också med allt material du behöver för att måla, så att du inte behöver spendera mer pengar.

Visa mer Visa mindre

Vackra tigermotiv som måla efter nummer att färglägga

De vackra tigermotiven på nummermålningarna passar utmärkt till ett hus som är inrett i tropisk stil, men även till hus i klassisk stil. För hem med tropiska möbler och dekorationer rekommenderar vi att du väljer dukar med tigrar och bakgrunder av djungler och skogar. De vackra gröna landskapen och de majestätiska bilderna av kattdjur kommer att ge din inredning en livlig och vild atmosfär. Kombinera dina dukar med linnegardiner och ljusa möbler för att skapa en kontrast. För dem som älskar en klassisk stil föreslår vi att du väljer tavlor med neutrala färger, du kan kombinera tavlorna med solida möbler i körsbärsträ och skinnsoffor. Fantasifulla tavlor med motiv av tigrar kan också vara en originell presentidé för dina vänner och släktingar. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden! Vi rekommenderar att du besöker hela kollektionen för måla efter nummer, där du hittar många intressanta produkter till överkomliga priser. Slutligen kan du dekorera dina väggar på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Dessutom kan du ha roligt att färglägga och ge liv åt dina målningar. Njut av konstens magi tack vare våra måla efter nummer att färglägga.