inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter siffror med fjärilar

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fjärilen är en vacker, lite sagolik representation av faunan som har fått stor betydelse i vår kultur. Bilden av en fjäril förknippas vanligtvis med själen ... Att måla fjärilar efter nummer från bimago överför fjärilens ovanliga färger och former till duken! Måla efter nummer guidar dig genom stegen i skapandet och låter dig fånga fjärilsvingars skimrande skönhet. Med mjuka, anonyma penseldrag kan du öva upp dina färdigheter och din stil!

Måla efter nummer med motiv av fjärilar

Ge din inredning finess och elegans med hjälp av Bimagos målningsset med fjärilsmotiv. Djurets många färger och elegans gör dina väggar unika. Våra tavlor levereras inramade och med allt nödvändigt material för att måla, det enda du behöver göra är att ha kul med att färglägga och ge liv åt de underbara bilderna av fjärilar. Tavlorna är indelade i sektioner, varje sektion motsvarar en färg. På Bimago hittar du målningar i olika svårighetsgrader, så att du kan öva dig och gå från målningar för nybörjare till målningar för avancerade användare.

Visa mer Visa mindre

Vackra fjärilsmotiv som måla efter nummer att färglägga

Vackra fjärilsmotiv som måla efter nummer för färgläggning ger en unik atmosfär till din inredning. Den här typen av motiv passar perfekt till glamorösa, klassiska och till och med moderna inredningar. Om du vill ha något klassiskt eller glamoröst föreslår vi att du väljer dukar med pastellfärger och delikata toner. Lädersoffor och kristalldekorationer är idealiska för att fullborda utseendet. För dem som föredrar en modern stil föreslår vi att du väljer dukar med ljusa och livliga färger. Tropiska fjärilar i tusen färger ger liv åt dina väggar. Matcha tavlorna med vitlackade möbler och tygsoffor i samma färg. Om du letar efter en ny dekoration till din dotters rum är de här tavlorna med fjärilar perfekta! Förutom att ha en dekoration i prinsessstil kommer din dotter att kunna njuta av att färglägga dem. Häng upp tavlorna i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller i din dotters sovrum. Du kommer äntligen att ge din inredning en touch av liv. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webshop och välj rätt produkt för dig.