inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar Nr 61081

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar Nr 61081

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar"

Tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" i kategorin Vintage är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" är: fototapeter.

Fototapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" som en vattentät tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" är Grön. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Vintage samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Vintage växtlighet - retrostil med bruna blommor och cirklar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vintage Fototapeter för hemmet Fototapeter klassiska Fototapeter sovrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte