inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil Nr 61095

Taggar: #fototapeter

Fototapet Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil Nr 61095

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil"

Tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" i kategorin Vintage är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" är: fototapeter.

Fototapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" som en vattentäta tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" är Sepia. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Vintage samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Herrkväll med poker - spel med pengar och whiskey i retrostil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vintage Fototapeter retro
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte