inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet World Map: White Oceans Nr 94377

Fototapet World Map: White Oceans Nr 94377

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "World Map: White Oceans"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'World Map: White Oceans' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'World Map: White Oceans' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. fondväggar med världskartan "World Map: White Oceans" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "World Map: White Oceans" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten World Map: White Oceans är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kolonial Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte