inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil Nr 59964

Taggar: #fototapeter

Fototapet Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil Nr 59964

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världen "Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. fondväggar med världskartan "Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Världskarta - karta med lands- och huvudstäder i retrostil är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte