inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världen stänkt med färg - färgglad världskarta i akvarellstil Nr 64431

Taggar: #fototapeter

Fototapet Världen stänkt med färg - färgglad världskarta i akvarellstil Nr 64431

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världen "Dyed World"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Dyed World' är en storskalig fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Dyed World' med kontinenterna också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. Fototapeter med världskartan "Dyed World" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Dyed World" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Dyed World är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Färgstarkt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte