inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Världen snurrar - världskarta i steampunkstil med kugghjul i bakgrunden Nr 59960

Fototapet Världen snurrar - världskarta i steampunkstil med kugghjul i bakgrunden Nr 59960

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Mechanical World"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Mechanical World' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Mechanical World' med kontinenter också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Mechanical World" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Mechanical World" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Mechanical World är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte