inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska Nr 65572

Taggar: #fototapeter, #blå

Fototapet Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska Nr 65572

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska' med karta över världen också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Världen på blå bakgrund - världskarta med länderna namngivna på engelska är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte