inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund Nr 63959

Taggar: #fototapeter

Fototapet Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund Nr 63959

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund' med kontinenterna också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. Fototapeter med världens alla länder "Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Värld i nyanser av grått - världskarta på retro träbakgrund är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte