inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp Nr 60075

Taggar: #fototapeter

Fototapet Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp Nr 60075

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp' med kontinenter också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. fondväggar med världens alla länder "Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Upptäckare - gammal världskarta med retrostil med kontinenter och ett skepp är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte