inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund Nr 63860

Taggar: #fototapeter

Fototapet Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund Nr 63860

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket enklare men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. stora fototapeter med världens alla länder "Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Tidens gång - världskarta med klockmotiv på brunträbakgrund är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte