inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar Nr 60050

Taggar: #fototapeter

Fototapet Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar Nr 60050

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket lättare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världens alla länder "Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Reseanteckningar - världskarta blandade med texter och kaffefläckar är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte