inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper Nr 64789

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper Nr 64789

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper' med kontinenter också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Pappersresor - grå världskarta med textur av gammalt papper är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte