inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund Nr 67029

Taggar: #fototapeter

Fototapet Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund Nr 67029

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världskarta "Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund' med kontinenterna också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världens alla länder "Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Nova Orbis Tabula - retro världskarta med figurer på träbakgrund är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte