inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt Nr 60071

Taggar: #fototapeter

Fototapet Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt Nr 60071

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världen "Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt' med kontinenterna också ett didaktiskt värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Järnkontinenter - världskarta i bronsfärg med kontinenter med effekt är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter för hemmet Fototapeter kolonial Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte