inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund Nr 63957

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund Nr 63957

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund' med kontinenterna också ett didaktiskt värde. Att lära sig geografi blir mycket lättare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Färgglad värld - världskarta i akvarellstil på trendig betongbakgrund är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte