inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil Nr 60752

Taggar: #fototapeter

Fototapet Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil Nr 60752

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil"

Är Fototapet "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" ifrån kategorin Street art (Huvudfärg: Färgstarkt) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Cool! - mural med färgglada texter och teckningar i street art-stil" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter street art
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte