inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.03.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet [Banksy] Graffiti Collage Nr 65709

Fototapet [Banksy] Graffiti Collage Nr 65709

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "[Banksy] Graffiti Collage"

Unika tapet "[Banksy] Graffiti Collage" i kategorin Street art är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "[Banksy] Graffiti Collage" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "[Banksy] Graffiti Collage" är: urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning, Banksy, collage oraz fototapeter.

Fototapet "[Banksy] Graffiti Collage" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "[Banksy] Graffiti Collage" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "[Banksy] Graffiti Collage" är Svart. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "[Banksy] Graffiti Collage" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "[Banksy] Graffiti Collage" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "[Banksy] Graffiti Collage" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte