inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Banksy - Cave Painting Nr 62300

Taggar: #fototapeter

Fototapet Banksy - Cave Painting Nr 62300

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Banksy - Cave Painting"

Unika tapet "Banksy - Cave Painting" i kategorin Street art är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Banksy - Cave Painting" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Banksy - Cave Painting" är: modern, trends, urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning, Banksy, artofbanksy oraz fototapeter.

Fototapet "Banksy - Cave Painting" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Banksy - Cave Painting" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Banksy - Cave Painting" som en vattensäkra tapet "Banksy - Cave Painting", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Banksy - Cave Painting" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Banksy - Cave Painting" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Banksy - Cave Painting" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Banksy - Cave Painting" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte