inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Fototapter - Venedig

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Venedig är den enda staden utan gator! Förvandla varje rum till den romantiska staden med broar med de pittoreska venetianska väggmålningarna från bimago. En fototapet med Venedig med gondoler som flyter på kanalerna, det är kända platser, som klocktornet och kända broar! Upplev Venedigs skönhet med fantastiska motiv av stadens gator och kanaler. Oavsett om du letar efter en stadssilhuett eller bilder av Venedigs vattenvägar har vi massor av fantastiska fototapeter att välja mellan!

Tapeter med romatiska Venedig

Venedig är verkligen en av de vackraste städerna i världen och en av de mest besökta av turister. Med vår nya Venedig-tapetkollektion kan du ge en magisk atmosfär till ditt hem. Du hittar motiv av Venedig på natten, de viktigaste monumenten, de färgglada palatserna i Venedigs kanaler och de berömda gondolerna! Om du är en person som vill vara unik eller om du helt enkelt är kär i Venedig, föreslår vi att du besöker vår hemsida och bläddrar runt kring dessa tapeter!

Visa mer Visa mindre

Venedig Mestre fototapeter

För dem som inte vet är Mestre en stad i kommunen Venedig, till skillnad från allt annat, ligger den på fastlandet! Monumenten och dess torg är en syn och om du vill ha dem i ditt hem ska du titta närmare på Bimagos Mestres tapetkollektion. Om du vill hnjuta av Mestre hemma, besök vår hemsida och välj ett vackert motiv! Tapeter är perfekta för vardagsrum och sovrum. Inred sovrummet med Venedig om natten, du skapar en magisk och romantisk atmosfär. Lägg till ljus, ljusa sidengardiner och lakan. Möbler som rekommenderas för att skapa rätt atmosfär kommer att vara i klassisk stil och ljusa färger. För ditt vardagsrum rekommenderar vi de färgglada palatserna i Burano, kombinera denna tapet med moderna möbler och ljusa färger. Inga andra färgstarka element kommer att behövas i rummet, de berömda venetianska palatsen kommer att ge färg och kreativitet. En annan fin idé för ditt vardagsrum är "Gondole sul Canale grande" tapeten, du ger en frisk och maritim känsla till ditt hem. Kombinera den med blå gardiner och vita soffor i läder. Du kommer att ge ditt vardagsrum ett unikt utseende! Tack vare våra tapeter kommer din atmosfär att ha ett modernt och trendigt utseende.