inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.03.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter San Francisco - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Från stadens skyline till den ikoniska Golden Gate Bridge och skyskrapor - San Francisco har presenterats i en fantastisk kollektion fototapeter av bimago! Med havets närhet skapar USA:s kulturarv, som till stor del är koncentrerat här, en rik och oförglömlig atmosfär för både invånare och turister. Oavsett om du vill återvända till din favoritplats från en resa eller ta den futuristiska tapeten av staden närmare, är San Francisco tapeter säkert ett bra val!

San Francisco fototapeter

Kalifornien är ett av de mest kända och populära amerikanska länderna. Efter Los Angeles, som är allas favoritresmål, kommer San Francisco, en kalifornisk metropol som är mest känd för Golden Gate Bridge, som kommer att vara stjärnan i många San Francisco-fototapeter i vår kollektion. Placeringen och valet av rum är mycket viktigt, det beror också på vilken effekt som de olika San Francisco-fototapeterna kommer att ge. På vår webbplats kan du få idéer om var fototapeterna med San Francisco skulle se bäst ut, både i vilket rum och på vilken vägg i rummet de kommer att se bäst ut. San Francisco-fototapeterna kännetecknas av mjuka och avslappnande färger, ljuset från Golden Gate lyser upp rummet, och därför rekommenderar vi att du placerar San Francisco-landskapsfototapeterna i sovrummet, de lyser upp rummet.


 

Fototapeter med San Francisco

Vi tror att San Francisco har stor potential som stad, och därför har vi beslutat att skapa en hel kollektion fototapeter från San Francisco med Golden Gate som huvudelement, som är stadens verkliga symbol. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på det vi producerar och säljer, och därför är utskrifterna av San Francisco-fototapeterna i full HD. Du kommer att kunna se alla små detaljer i fotot, och dessutom kommer San Francisco-fototapeterna att skapa en stämningsfull atmosfär, en atmosfär som kommer att omsluta alla dina gäster och som särskilt de kommer att uppskatta mycket. San Francisco fototapeter är lätta att applicera, du kan till och med välja vilken typ av fototapet du föredrar beroende på hur du vill fästa den på dina väggar, och för att rengöra den behöver du inte tusen produkter, utan bara en fuktig trasa.