inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapter - Rom

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Vi ser ikoner av romersk arkitektur och konst på filmdukar hela tiden, så varför inte hänga dem på väggarna i dina rum? Den eviga staden, som är ett mellanting mellan en teatermiljö och en stor, livlig metropol, är full av magnifika sevärdheter som Fontana di Trevi och Colosseum! För in en romantisk stad i din inredning med tapetkollektionen Rom från bimago. Välj en matchande tapetdesign med bilder från Rom och skapa en romantisk inredning.

Tapeter med motiv ifrån antika Rom

Rom, den eviga staden, ett av världsarven. Vem skulle inte vilja besöka denna underbara stad minst en gång i sitt liv?! Med Romtapeter kan du ha monument och vackra landskap i denna stad direkt i ditt hem! Med snabb och enkel applicering av vår tapet kan du ändra utseendet på dina väggar på nolltid!

Visa mer Visa mindre

Tapeter Rom - den antika staden

Kliv in i det förflutna tack vare vår tapet av den antika staden Rom! Sätt upp en tapet i ditt vardagsrum med den vackra utsikten över staden, vi föreslår bron av Castel Sant'angelo eller den underbara Vatikanen! Placera den på en vägg bakom en soffa och njut av den magiska atmosfären i Rom! Välj en minimal och modern möbel, välj vita soffor i läder och lägg till ett glas soffbord framför det. Om du å andra sidan vill ge en touch av mysterium och romantik föreslår vi dig tapter med Rom på natten! Lägg till blå gardiner och sängkläder för att komma ihåg den vackra himlen och vita lackerade byråer och möbler. Driver du en italiensk restaurang?! Försök att dekorera interiören med vår tapet från Rom, välj kolumner i den antika staden eller bilder på de gamla utgrävningarna i Rom. Du kommer att se att din restaurang ändrar utseendet helt. Med Bimago tapeter får du en unik och modern atmosfär där dina gäster kommer känna sig speciella! Vi påminner dig om att våra tapeter är enkla och snabba att applicera, de är också en unik och annorlunda dekoration än vanliga tapeter. Du kommer definitivt att förnya ditt hem med bara några steg! Missa inte denna möjlighet, besök Bimago och välj rätt motiv för dig!