inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet Nr 59882

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet Nr 59882

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet"

Tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" är: fototapeter.

Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" som en vattentäta tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stadsarkitektur i Paris - floden Seine bredvid Eiffeltornet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte