inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element Nr 61650

Taggar: #fototapeter

Fototapet New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element Nr 61650

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element"

Unika tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" i kategorin New York är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" är: fototapeter.

Fototapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" som en vattentät tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" och andra vackra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "New York - stadspanorama med spegelbild och gyllene element" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter new York
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte