inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter Nr 61522

Taggar: #fototapeter

Fototapet New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter Nr 61522

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter"

Unika tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" i kategorin New York är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" är: fototapeter.

Fototapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" som en vattentäta tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "New York i kalejdoskop - svartvita skyskrapor med färgglada accenter" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter new York
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte