inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Londontapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Victorian Tower Bridge
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet London symbols
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet City View - London
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet På Themsen
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Big Ben i kväll, London
från
222,57 kr
370,98 kr
London är en ikonisk stad och ett av Europas civilisationscentra, där helt nya trender inom kultur och konst utvecklas varje dag! London är alltid aktivt, oavsett tid på dygnet, precis som New York sover London aldrig. Om du inte kan besöka staden kan du kolla in bimagos kollektion av fototapeter med Londonmotiv! Fototapeter London med Big Ben och Tower Bridge - Titta runt i hela kollektionen av fototapeter från London och hitta den du gillar bäst! Ändra din inredning.

Fototapeter med London

Älskar du London, Big Ben, de röda telefonkioskerna, de märkliga bussarna och atmosfären?! Tack vare bimago tapeterna kan du alltid ha den nära dig! Du kan dekorera ditt rum, sovrum, vardagsrum eller kontor. Som alltid har bimago ett stort urval av produkter, du hittar stiliserade motiv, svartvita, färgade och mycket mer.


 

Tapet med London

Lägg till en tapet med Londons stad i ditt hem för att göra det speciellt och annorlunda! Vi rekommenderar starkt att du använder den här typen av tapeter i ditt vardagsrum eller sovrum. Inred ditt hem med moderna möbler och röda detaljer för att framkalla Londonatmosfären. Placera två fåtöljer och ett soffbord framför väggen så att tapeten syns tydligt och du kan beundra dess skönhet. De passar perfekt till både moderna och vintage hem. Om du vill ha en modern stil kan du välja rödlackade möbler och röda fåtöljer och lägga till metalldekorationer. Om du föredrar vintagestil, lägg till ljusa trämöbler och sideboards fulla av tekoppar. På detta sätt kan du få ett hem i engelsk stil. Du kan bjuda in dina vänner för att dricka te tillsammans och känna dig som en äkta Londonbo. Bimago tapeter är snabba och enkla att applicera, och du behöver inte spendera en stor summa pengar för att göra din inredning speciell. Du kan snabbt ändra utseendet på ditt hem utan större ansträngning. Besök bimago och välj din favorittapet!