inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Bro av gamla minnen - svartvit träarkitektur av en stor brotunnel över floden Nr 64521

Taggar: #fototapeter

Fototapet Bro av gamla minnen - svartvit träarkitektur av en stor brotunnel över floden Nr 64521

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Bridge of Memories"

Är Fototapet "Bridge of Memories" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Bridge of Memories" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Bridge of Memories" ifrån kategorin Stad (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: svartvitt, arkitektur, stad, trä, urban, bro oraz fototapeter. Fototapet "Bridge of Memories" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Bridge of Memories" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Bridge of Memories" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter stad
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte