inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Berlin - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Berlin
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Berlin - kollage (orange)
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Berlin - kollage (violett)
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapeterna Berlin från bimago är inte bara ett nöje för fans av liv och rörelse, utan också en fantastisk väggdekoration för arkitekturälskare. Berlin är en plats full av färg, liv och konst i varje hörn. Den är full av attraktiva gallerier och museer och samtidigt vänlig och öppen för turister. Så om stora metropoler får ditt hjärta att slå snabbare, kan du skapa en atmosfär i din inredning som är perferkt! En fototapet från Berlin ger en vanlig inredning en unik karaktär.

Unika fototapeter Berlin på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Berlin hittar du underbara dekorationer för barnrum. Tack vare ett stort urval av moderna tapeter Berlin kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Berlin erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Berlin för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Berlin finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Berlin är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Berlin med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Berlin för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Berlin kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeten Berlin så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du många idéer om hur du kan förändra hela din atmosfär. Moderna tapeter Berlin fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Berlin är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Berlin. Dekorationer för dörrar i kollektionen Berlin låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Berlin – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Berlin är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Berlin, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Berlin tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Berlin eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Berlin är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Berlin är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Berlin kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin Berlin och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Berlin representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Berlin och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Berlin, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.