inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Porträtt till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Mona Lisa tankar
från
222,57 kr
370,98 kr
Vill du ge din inredning stil och överraska dina gäster med en originell dekorationsidé? Välj porträttfototapeter från bimago! Porträtttapeter är antingen subtila, minimalistiska svartvita dekorationer eller färgglada motiv av kvinnor med blommor i håret. Du kan välja mellan dekorationer som är inspirerade av klassisk målning, abstrakt konst eller pop art. Ett porträtt eller en fototapet med ett kvinnoansikte från bimago kommer inte bara att försköna din inredning, utan även förstora ditt utrymme optiskt. Upptäck det idag!

Porträtt fototapeter

Välj intressanta väggdekorationer och förvandla din inredning på ett effektivt sätt! Vi erbjuder dig något som vi ärligt kan kalla en bestseller. Här är porträttapeterna som du hittar i vår butik i många olika färger, mönster och storlekar. Vi är säkra på att du kommer att gilla dem, eftersom vi har garanterat ett varierat utbud där du kan välja porträttapeter enligt din smak. Det spelar ingen roll om du gillar den klassiska stilen eller om du föredrar originella dekorativa lösningar. Porträttapeter är inte bara små konstverk, de förmedlar också starka känslor. Tack vare allt detta kommer våra fototapeter att skapa en unik atmosfär i ditt hem! Kvinnoporträtt är speciella och utgör en okonventionell dekoration som passar in i inredningen.


 

Porträtt fototapet

Ett ansikte drar alltid till sig uppmärksamhet, så det är inte konstigt att det är ett vanligt motiv i konsten. Samlingen av porträttmotiv har inspirerats av kvinnors ansikten och bland dem hittar du Mona Lisa eller Flickan med pärlörhängen. Om du gillar tavlor är de två sistnämnda definitivt vad du letar efter! Porträttapeter tillverkas med olika färgtekniker, t.ex. sepia eller monokrom. Porträttfototapeter kännetecknas av en unik design med många olika aspekter: horisontella och vertikala kompositioner i olika stilar, från minimalism till modern konst. Det rika utbudet hjälper dig att hitta en fototapet som passar till alla inredningar. Stora fototapeter är definitivt lämpliga för platta utrymmen, medan små fototapeter gör varje hörn av huset mer varierat.