inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapeter Nakenkonst för alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Kvinna i sexiga underkläder
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Naken - symetri
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Änglavingar
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Kvinna med tatuering
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Glass cage
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Naken - kvinna
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Vill du skapa en mysig och intim inredning? Sovrummet är den perfekta inredningen för detta! Ett av sätten att uppnå den bästa effekten är med kollektionen av nakenbakgrunder från bimago. Och även om det kan verka som om dessa tapeter bara kan användas i sovrummet, innehåller vår kollektion också diskreta och konstnärliga motiv som också kan användas som dekoration i vardagsrummet och badrummet. Med dessa tapeter kan du försköna både moderna och retro-stilade utrymmen.

Originala naken/erotik fototapeter i bimagogalleriet

I tapetkollektionen naken/erotik kommer du att upptäcka vackra väggdekorationer. Tack vare det breda utbudet av naken- och erotiktapeter kan du hitta den perfekta väggdekorationen som kompletterar vilken inredning som helst. Kollektionen Naken/erotik är ett intressant tema som ofta återkommer i inredningsarkitektur. På bimago har vi inspirerats av motivet naken/erotik för att skapa dekorativa fototapeter. I kollektionen av dekorativa fototapeter av typen naken/erotik kan du hitta väggdekorationer som varierar i stil, färg och storlek. Naken/erotik är ett motiv som passar lika bra i en version med intensiva färger som i en version med lugnare toner. Om du väljer moderna naken/erotik fototapeter i ljusa färger kommer du att lysa upp ditt hem, medan motiv i mer dämpade färger kommer att ge din inredning en elegant känsla. Den rika färgpaletten gör det lätt att välja det som passar bäst till ditt hems design bland de många motiven i kollektionen.


 

Hitta en tapet till vardagsrummet, sovrummet eller köket

Ett modernt hem kan inte klara sig utan intressanta väggdekorationer. I tapetkollektionen nakenhet hittar du många dekorationer som lätt passar in i stilen i ditt vardagsrum. Den moderna tapeten nakenhet ger ditt rum ett elegant utseende. Tapeten är en flerfärgad väggdekoration som gör att du kan skapa en helt ny design i ditt rum på ett enkelt sätt. I tapetkollektionen hittar du många idéer om hur du kan komplettera varje lägenhet. Den moderna naken/erotiska tapeten är inte bara perfekt i vardagsrummet. Fototapeter i pastellfärger gör att du kan skapa ett elegant hörn i ditt hem. Tapetkollektionen nakenhet är inte bara snygg i sovrummet eller vardagsrummet, utan även i andra rum. Matrum, entré eller kök är interiörer som bör berikas med nakenhet fototapeter. Med väggdekorationer från kollektionen naken/erotik kan du förvandla ditt rum till en modern och elegant atmosfär.

Naken/erotik tapeter - en ny syn på väggdekorationer

Naken/erotik fototapeter är unika dekorativa element som inte får saknas i ett trendigt hem. Det fashionabla motivet med originell färgskala är inte den enda fördelen med den moderna tapeten Naken/erotik. Materialet som fototapeterna tillverkas av är faktiskt speciellt. Naken/erotik fototapeter är gjorda av non-woven, vars fördelar är obestridliga. För det första täcker detta material små skador på väggen mycket bra. Därför krävs det ingen ombyggnad av väggen för att fototapeter i kategorin naken/erotik ska kunna användas. Själva appliceringen av naken/erotik fototapeterna är trivial - du behöver bara limma väggen och sedan applicera tapeten. Naken/erotik non-woven fototapeter är elastiska, vilket innebär att de kan korrigeras efter applicering. Vi lovar att användningen av naken/erotik fototapeter kommer att vara extremt bekväm - non-woven är ett material som skapar ett lager av termisk och akustisk isolering. Vi hoppas att dessa fördelar är tillräckligt stora för att övertyga dig om att dekorera din inredning med karaktärstapeter.

Tapeter med naken/erotik och över 2000 andra väggdekorationer

I vår butik hittar du över 2000 tapetmodeller. Med ett så stort utbud av produkter kan du hitta en underbar tapet till ditt rum. Kollektionen naken/erotik representerar bara en liten del av de många typer av fototapeter som finns tillgängliga för dig. Varje tapetkollektion är skapad utifrån ett specifikt koncept. I bimagos online-galleri saknas det inte motiv med landskap, blommor eller de vackraste arkitektoniska verken. Bland fototapeterna hittar du både moderna motiv och dekorationer i retrostil. Kollektionen naken/erotik och alla andra tapetkollektioner hjälper dig att ge ditt rum en originell känsla. Dessutom kan tapeterna kombineras med andra väggdekorationer. Om du gillade tapetkollektionen naken/erotik, missa inte möjligheten att upptäcka andra motiv bland de många produkter som finns i vår butik. Tecken är ett motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem - moderna fototapeter, tavlor eller klistermärken gör att du kan skapa en inredning i en viss stil.