inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Nakenkonst för alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Naken - symetri
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Änglavingar
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Kvinna med tatuering
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Glass cage
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Naken - kvinna
från
340,56 kr
523,98 kr
Vill du skapa en mysig och intim inredning? Sovrummet är den perfekta inredningen för detta! Ett av sätten att uppnå den bästa effekten är med kollektionen av nakenbakgrunder från bimago. Och även om det kan verka som om dessa tapeter bara kan användas i sovrummet, innehåller vår kollektion också diskreta och konstnärliga motiv som också kan användas som dekoration i vardagsrummet och badrummet. Med dessa tapeter kan du försköna både moderna och retro-stilade utrymmen.

Unika fototapeter Naket på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Naket hittar du häpnadsväckande dekorationer för sovrum. Tack vare ett stort urval av tapeter Naket kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Naket erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Naket för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter Naket finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Naket är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Naket med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Personligheter, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Naket för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Naket hittar du många produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeten Naket så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Personligheter hittar du många idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Naket passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Naket är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Naket. Dekorationer för vägg i kollektionen Naket låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Naket – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Naket är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Naket, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Naket tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Naket eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Naket är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Naket är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Naket kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Personligheter.

Fototapeter i kategorin Naket och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Naket representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Naket och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Naket, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Personligheter är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.