inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Kvinnor för alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Bathed in Gold
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Dissonance
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Mysterious Girl
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet City Collage
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Alphonse Mucha. Women's
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Flamencodansare
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Naken - symetri
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Motsatser attraherar
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Mona Lisa tankar
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Fotografi: ballerina
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet 20s & 30s
från
222,57 kr
370,98 kr
Kvinnokroppens skönhet har alltid fascinerat konstnärer! För bimago galleriet har kvinnor blivit en inspirationskälla för att skapa en kollektion tapeter med kvinnor, bland vilka du hittar dekorationer som är varierande i färg och stil. Oavsett vilket tema du väljer kommer en tapet med en kvinna eller en tapet med en kvinna säkert att ge din inredning en originell karaktär! Placerade i hallen eller korridoren drar de till sig gästernas uppmärksamhet och gör dem på gott humör.

Unika fototapeter Kvinnor på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Kvinnor upptäcker du underbara dekorationer för sovrum. Tack vare ett rikligt sortiment av fototapeter Kvinnor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Kvinnor erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Kvinnor för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Kvinnor finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Kvinnor är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Kvinnor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Personligheter, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Kvinnor för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Kvinnor finner du en mångfald av motiv som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Kvinnor så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Personligheter hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter Kvinnor passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Kvinnor är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Kvinnor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Kvinnor låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Kvinnor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Kvinnor är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Kvinnor, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Kvinnor tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Kvinnor eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Kvinnor är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Kvinnor är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Kvinnor kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Personligheter.

Fototapeter i kategorin Kvinnor och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Kvinnor representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Kvinnor och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Kvinnor, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Personligheter är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.