inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu Nr 61446

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu Nr 61446

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu"

Trendiga tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" i kategorin Orienten är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" är: fototapeter.

Fototapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" som en tvättbar tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Orienten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Orient - avkopplande växtmotiv med närbild på blad och bambu" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte