inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel Nr 61424

Taggar: #fototapeter

Fototapet Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel Nr 61424

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel"

Är Fototapet "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" ifrån kategorin Orienten (Huvudfärg: Vit) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Feng shui - zenstenar med orkidé och löv som ligger på en vattenspegel" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte