inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter New Yorker Stil

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Water Grasses
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lunaria in the Meadow
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet White Trees
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Pastel Flora
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Windy Texture
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Monokromatiska kuber
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Paper World
från
185,49 kr
370,98 kr
New York-stilen är en design som domineras av industriell design, elegans och naturligt ljus. NewYork fototapeter är ett enkelt sätt att accentuera din inredning direkt från världens excentriska huvudstad, utan att det krävs några ingrepp eller renoveringar! New York-motiven omfattar klassiska blommönster, geometriska former och fina trä- och bladmotiv. En fototapet i New York-stil från bimago kommer att överraska dig med sin enkelhet och originalitet och passar perfekt i ditt hem!

Fototapeter i New York-stil

New York har alltid varit en källa till inspiration för många, och det är också många resenärers drömresmål. Utsikten över skyskraporna garanterar en oförglömlig upplevelse som tack vare fototapetkollektionen från New York är inom räckhåll! Om du vill beundra skönheten i denna extraordinära metropol bör du tänka på denna väggdekoration. New York stil fototapeter är en varierad och kreativ kollektion som visar denna stad, en av USA:s mest befolkade städer, på ett originellt sätt. Du kan välja mellan ett svartvitt panorama eller ett panorama i färg. Om du vill skapa en romantisk stämning kan du välja New York-fotomuren med en upplyst nattvy. Det här utseendet passar bra i sovrummet, men du måste komma ihåg att det är en universell dekoration, så den passar praktiskt taget till alla typer av inredning. Ett kontor i New York skulle vara en bra idé för att framhäva den typiskt amerikanska atmosfären. Du kan överväga denna metod för att inreda ett arbetsrum när du har anställda i USA, till exempel.


 

New York fototapeter

Stora New York-fototapeter är den perfekta idén för att försköna vardagsrummet hemma. För att belysa dem kan du använda en vit eller färgad LED-lampa högst upp på väggen eller ovanför soffan. Fototapeter i New York-stil kompletterar stilen i varje hem genom att väcka den till liv. Du behöver inte begränsa dig själv, så du kan skapa ett galleri med de bästa vyerna av New York i hela ditt hem. Förutom utseendet har fotofototapeten i New York-stil en annan viktig fördel. Du kan snabbt och enkelt ändra utseendet på din inredning. Glöm de långa timmarna med att leta efter de rätta färgerna för väggarna i ditt hem. Istället kan du välja de färdiga och attraktiva lösningar som bimago erbjuder. Så här kan du göra ett hus vackrare på bara några timmar!