inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången Nr 60496

Taggar: #fototapeter

Fototapet Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången Nr 60496

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången"

du att resa Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Moherklipporna Irland - havslandskap med klippor vid solnedgången" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter soluppgångar och solnedgångar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte