inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog Nr 60527

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog Nr 60527

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Skuggskog - svartvit landskap med ett bladbelagt väg omgiven av skog" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter hall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte