inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv Nr 59843

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv Nr 59843

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Skog i höstfärger - landskap i naturen på hösten med fallna löv" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte