inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger Nr 60434

Taggar: #fototapeter

Fototapet Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger Nr 60434

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Parkallé - landskapsvy med en väg omgiven av träd i sepiafärger" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte