inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma Nr 60522

Taggar: #fototapeter

Fototapet Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma Nr 60522

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet landskap "Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Novembermorgon - landskapsvy med skog med höga träd i höstlig dimma" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte