inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum Nr 60208

Taggar: #fototapeter

Fototapet Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum Nr 60208

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Löv - ljusa naturliga växtmotiv med lönnlöv i centrum" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte