inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser Nr 60444

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser Nr 60444

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Lavendellandskap - träd vid vattnet i provensalsk stil i lila nyanser" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte